Mihaela
Pentru mine Club Arta nu mai reprezinta de mult timp "doar un club". Pentru mine este "acasa". Am trait toate emotiile acolo: am avut impliniri, esecuri, am invatat de la altii, imi place sa cred ca si altii au invatat de la mine, am ras, am plans, m-am distrat, am petrecut zile si nopti alaturi de prieteni dragi. Un loc primitor, cu gust, conditii super pentru biliard si staff profesionist.
Mihaela
Cosmin
Club Arta este locul unde mai vezi oameni mari ca se "joaca", ca zambesc, ca se bucura si ca traiesc clipa. Hai si tu cu prietenii, sa va distrati pe cinste. Este imposibil sa nu te simti bine, pentru ca ai o gramada de optiuni pentru "joaca", atmosfera este placuta, iar personalul este atent si dragut.
Cosmin
Daniel
Club Arta - mai mult decât un club în care poți sa evadezi din rutina zilnica încercând un joc de biliard, de tenis de masa sau poate doar sa experimentezi gustul celei mai bune limonade din oraș. Staff-ul este profesionist, prietenos și tot ambientul din Club Arta te va face sa te întorci. În orice caz, eu asta fac deja de câțiva ani buni și nu o sa ma satur vreodata.
Daniel

Daca ai fost pe la noi si vrei sa ne spui parerea ta, te rugam sa completezi formularul de mai jos.
Mesajul tau va fi postat in aceasta sectiune.

Tocmai am primit parerea ta, multumim, chiar conteaza pentru noi!
Oops! Something went wrong while submitting the form